Един от любимите ми спортисти е Роджър Федерер. Ако някога имам

...
Един от любимите ми спортисти е Роджър Федерер. Ако някога имам
Коментари Харесай

Тв водещата Гери Гунева: Семейството не ми позволи да се възгордея

" Един от обичаните ми спортисти е Роджър Федерер. Ако в миналото имам опция един въпрос единствено да му задам, ще съм доста щастлива! " - споделя с усмивка Гери Гунчева при гостуването си в " Малки диалози ", написа Ladizone.

Още доста са спортните персони, които би желала да срещне и да попита нещо. Възхищава се да вземем за пример на Мария Шарапова, която смята за " извънземна ".

Кой beauty артикул употребява безусловно всеки ден, какво е мнението й за ботокса и за какво в никакъв случай не поставя филтри на фотосите си - гледайте във видеото. 

Скоро Гери Гунчева стана част от Спортна редакция на bTV. Още в първия й работен ден се наложило да бъде на ефир. Всичко станало извънредно бързо и точно това скачане в дълбокото тя смята за вярната формула за работата. 

И двамата й родители са известни лица в това занятие и заради тях Гери израства в спортните зали. Любовта към спорта са наследили и децата й. Двамата й синове тренират футбол, само че желаят да продължат и с баскетбол. 

" Когато играят на компютърни игри, огромният ми наследник се пробва да разяснява мачове. Правила съм му клипчета по какъв начин си приказва по този начин: " Този подава на оня и гооол. "

За Гери Гунчева и Петър Бакърджиев спортната публицистика не е работа: " Това е просто обич! " Категорична е, че не би се намесила в избора за специалност на децата си, тъй като й е по-важно те сами да изберат. 

 

" Семейството не ми разреши да се възгордея "

Това споделя Гери, връщайки се към 2004 година, когато печели конкурса  " Мис България ". Никога не е приемала себе си като най-красивата жена в страната, само че с топлина пази хубавото възприятие от събитието.

Тя показва България на конкурс в Китай, където прекарва 1 месец с още към 120 девойки от разнообразни националности. И това за нея е най-ценното, което й се случва като резултат от спечелването на купата за хубост. С някои от девойките, които среща там, поддържа връзка и до през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР